Hogyan és hol hirdessük kezdő vállalkozásunkat?

A vállalkozások nagy része már rájött arra, hogy hosszú távon egy sikeres weboldal sem állhat egy lábon, több hirdetési felületen jelen kell lenni egyszerre. Mivel rengeteg felület van ahol hirdetni lehet, a megfelelő kiválasztása ugyanolyan fontos mint a hirdetés maga.

1. Regisztrálás linkkatalógusokba

Egy kezdő weboldal legnagyobb problémája, hogy még senki nem tud róla. Mivel a 0-ról indulunk, minden olyan helyen érdemes hirdetni ahol láthatják a potenciális ügyfelek. A sok katalógus közül olyanokat kell választani amelyek megfelelnek a vállalkozása profiljának.

Online, ingyenes katalógusok: www.cegek.net, www.cegek.ro

2. Regisztrálás közösségi portálokra

A közösségi portálok nagyon fontosak hirdetés szenpontjából mert nagyon sokan használják. Legnagyobb előnyük hogy ingyenesek és megfelelő csoportokba egy megosztással sokan megismerheti honlapunkat.

3. Keresőoptimalizálás (SEO)

Annak érdekében, hogy a weboldal jó helyet szerezzen a Google találati listájában optimalizálásra van szükség. A keresőoptimalizálás egy olyan folyamat amely segitségével bizonyos kulcsszavakra megjelenik honlapunk a Google keresőjébe.
A folyamat hosszú távon biztosít látogatókat, előnye egy megfelelő helyezés hosszú távon az organikus talalatok között.

4. Google fizetett hirdetések (Google Adwords)

Ha fizetünk a Google-nak, weboldalunk megjelenik a fizetett találatok között. A legnagyobb hátránya, hogy egy nagyobb kampány sokba kerül és kiszámítható, a befizetést követően azonnal megjelenik honlapunk a Googleban és akár pár már perc múlva érkezhetnek az első potenciális ügyfelek. Hátránya hogy költséges folyamatosan fizetni kell.

Sok sikert kívánunk az induláshoz!
#cégek.ro #cégek.net

Kérjen ajánlatot most!

Hívjon minket a +40 749 568541 -en vagy küldjön e-mailt az office@linserver.hu -ra, hogy mihamarabb felvehessük Önnel a kapcsolatot!